Gezond als bedrijfsleider

Een persoonlijke aanpak voor jou als bedrijfsleider, Daisy De Loof, gezondheidscoach bij Moovershealth helpt je graag!

Persoonlijke aanpak voor bedrijfsleiders


Vind je als bedrijfsleider niet de tijd en de moed om te starten met sporten, heb je wel de motivatie om eraan te beginnen, maar weet je niet hoe, wat, waar en wanneer? Dan komen wij jou te hulp en zullen we jou bijstaan in het vinden van balans.


We stellen een gepersonaliseerd traject rond beweging, voeding en stressbestrijding op, aangepast aan je planning en jouw persoonlijke wensen. We helpen jou naar een gezond leven zonder stress en boordevol gezonde voeding en beweging.

 

We ontmoeten jou in jouw bedrijf, bij jou thuis, op locatie of in onze MOOVERS centra.

We houden je fit! Ook in jouw drukke werkleven als ondernemer zijn regelmatig bewegen en gezonde voeding onmisbare factoren, deze zorgen voor energie, balans én voor rust.

Wij zorgen voor:

  • Personal training op maat van jouw planning
  • Bewegings- en voedingsplannen met coaching die écht werken
  • Meer motivatie, kracht en zelfvertrouwen - als persoon en in je carrière

 

We begeleiden je persoonlijk op gebied van sport, voeding en algehele stressbestrijding.
We stellen een sport- en voedingsschema op maat samen volgens jouw levensstijl, voedingsgewoonten, bewegingspatronen, fysieke mogelijkheden en huidige conditie. We werken samen aan stressbestrijding en staan je bij bij het implementeren van structuur en timemanagement.


Sport

Bewegen is cruciaal voor je lichaam én je geest. We gaan voor een haalbaar schema op jouw maat. Via krachttraining & cardiotraining verstevig je niet alleen je spieren, maar zal je ook extra vet verbranden. We helpen jou in het behalen van een fitter en strakker lichaam waar jij je goed in voelt.
Op die manier verhoog je bovendien jouw energie!

 

Voeding

Een gezond gewicht bereik je door je voedingsgewoonten aan te passen! We stellen een op maat gemaakt voedingsplan op en geven je inspiratie voor gebalanceerde, gevarieerde en lekkere recepten. 

 

Stressbestrijding

We luisteren naar je, geven eerlijk advies en gaan samen op zoek naar wat werkt. We moedigen je aan vanaf de zijlijn en geven een extra duwtje in de rug. Je leert jezelf op een nieuwe manier kennen en verhoogt de kwaliteit van je persoonlijk én je professioneel leven.