Coaching

gezonde coaching op maat, hiervoor kan je terecht bij Moovershealth

Gezond zijn en gezond blijven!


Als gezondheidscoach help ik je bij het vinden van een optimale balans tussen een gezonde geest en een vitaal lichaam.


Ik zal je ook leren hoe je beter kunt ontspannen en minder stressvol door het leven kan gaan. 

Door mijn eigen levensverhaal en omdat ik dit niet zonder de nodige kennis wou doen, ben ik hiervoor verschillende cursussen gaan volgen. Na anderhalf jaar elk vrij moment te studeren, bij te leren, zelf te ondervinden hoe alles kan gerealiseerd worden, is de tijd rijp om jullie hierin te helpen.

Zo behaalde ik het diploma 'Medische basiskennis volgens kPNI', een zeer uitgebreide cursus waarbij je inzicht krijgt in hoe het lichaam werkt, waar verschillende aspecten zoals DNA, endocriene stelsel, metabolisme, immuunsysteem, bewegingsapparaat, organen, ... aan bod kwamen.


Na deze cursus volgde ik de opleiding 'Gezondheidscoach'. Hierbij kwamen volgende zaken aan bod en kunnen bespreekbaar zijn tijdens onze sessies:
- Het behandelen van gewichtsproblemen, opleiding Gewichtsconsulent
- Het opmaken van een beweegplan, rekening houdende met jouw eigen willen en kunnen
- Welke zaken zijn er belangrijk om onze huid gezond en jong te houden, opleiding Welness
- Behandeling van angststoornissen en stressbeheersing, opleiding Angstbeheersingen
- Behandeling en opvolging burn-out problemen, opleiding Burn-out coaching

 

In de toekomst blijf ik mij verder specialiseren in deze vakgebieden!
Lees even mijn eigen levensverhaal hieronder en weet dat iedereen die zijn leven gezonder wil gaan aanpakken, meer wil bewegen, zich beter wil gaan voelen, ... bij mij terecht kan! We maken een coaching op maat specifiek voor jou!

Ik geef je graag mee dat ik als gezondheidscoach geen arts ben, ik zet jou graag op weg naar een gezonde, evenwichtige levensstijl maar bij bepaalde ziektes dien je een arts of een diëtist te raadplegen (vraag me gerust meer info hieromtrent).

Benieuwd naar mijn eigen levensverhaal? Ik neem je graag even mee...

Ik ben Daisy, een vrolijke, energieke vrouw met een brede kijk op het leven.
Ik hou van mijn leven en van alles die (onverwacht) op mijn pad komt.

Tot mijn 20e was ik "kerngezond", in die zin dat mijn lichaam me tot dan altijd goed ondersteund had. Op mijn 20e levensjaar werd er diabetes type 1 vastgesteld bij mij, op zich wel en geen verwondering omdat ik onmiddellijk de symptomen herkende. Mijn broer was namelijk een aantal jaar eerder gediagnostiseerd met hetzelfde type.

Tot mijn 40e liep ik te zoeken... naar evenwicht, naar balans, naar het 'goed voelen' zijnde. Dit steeds met ups en downs.
Tot ik plots de knop kon omdraaien, meer ging bewegen, meer evenwicht in gezonde voeding vond en zo een gezondere levensstijl aannam.
Ik voel me fitter, levendiger, ga geen enkele uitdaging uit de weg, heb massa's energie en voel me gewoon heel goed!


In 2020 werd bij mijn toen 19-jarige dochter ook diabetes type 1 vastgesteld. Na de schok, de emoties die hierbij gepaard gaan, de onmacht, het vloeken, het steeds afvragen waarom... deed dit mij wel realiseren dat het tijd is om mensen te gaan helpen, te gaan begeleiden en bij te staan in moeilijke(r) momenten om toch naar die fitheid en levendigheid te streven

Steeds onder het motto "Maak van ieder 'negatieve impuls' een positieve wending!"

We gaan samen op weg om regelmaat, structuur te krijgen in jouw eigen leven. Een goed evenwicht tussen gezondheid, vrije tijd, werk, ... zodat jij terug dat gelukzalige vertrouwen over jezelf en over jouw lichaam terugkrijgt!

Uit mijn eigen ervaring weet ik ook dat het kwartiertje bij de dokter en verpleegkundigen goed doen, maar dat ze meestal niet voldoende zijn om alles geplaatst en op de juiste rails te krijgen.
Een advies van een ervaringsdeskundige ;-) kan steeds mooi meegenomen worden.

 

Neem gerust vrijblijvend contact met me op, ik help je graag verder! Daisy 
Of maak alvast jouw eerste afspraak online: https://www.moovershealth.be/contact