Sportsessies

MOOVERS @work


MOOVERS
zet jouw bedrijf in beweging.

Fitte werknemers zijn gemotiveerder, leveren betere prestaties en zijn minder vaak ziek. Daarbovenop is een team dat samen sport ook hechter en kan het team beter samenwerken. Door het coachen via persoonlijke begeleiding, interactieve workshops en leuke teambuildings zorgen we ervoor dat jouw werknemers met plezier gaan sporten.

We geven tips en tools die hen dagelijks in beweging zetten, zowel voor, tijdens als na de kantooruren, en dit steeds op een verantwoorde manier.

Sportsessies op maat voor jouw bedrijf, neem contact op met Moovers of Moovershealth!

Aanvullend kunnen we jouw bedrijf ook begeleiden in het aanmeten van gezonde gewoontes op vlak van voeding en levensstijl.
We zijn gespecialiseerd en gediplomeerd in ons eigen vakgebied en gaan steeds met respect en op een gezonde manier tewerk.

 

Een sportieve teambuilding spreekt jullie aan?
Wil je deelnemen met jouw team aan een loop-, fiets- of ander sportief evenement maar weet je niet goed hoe de voorbereiding te doen?
Wij staan met MOOVERS paraat voor de perfecte training, opvolging en begeleiding! We zorgen dat iedereen het beoogde doel op zijn manier kan behalen!

 

Wens je jouw werknemers te laten bewegen voor, tijdens of na het werk, dan werken wij graag een aangepaste activiteit voor jullie uit. Sporten voor, tijdens of na het werk resulteert in een hogere productiviteit. Men voelt zich fitter, minder moe en actiever.
Stimuleer je liever jouw werknemers om tijdens de middagpauze te bewegen dan kunnen wij voor jou een leuke work-out voorzien.

 

Dit alles kan bij ons doorgaan, bij jou in het bedrijf of op locatie.
Beschikt jouw bedrijf over een eigen fitnessruimte? Onze trainer kan aangepaste programma's voor jouw werknemers uitwerken.
Professionele begeleiding ter plaatse is steeds mogelijk.

 

Vraag ons gerust naar de mogelijkheden omtrent onze sportsessies voor bedrijven.
We komen graag bij u ter plaatse om alles te bespreken.