Welkom op mijn blog-pagina!

Hier neem ik je graag mee in mijn leefwereld. Ik geef je tips en tricks omtrent gezondheid, welzijn en voeding.

Heb je vragen omtrent één of andere topic, contacteer me gerust!

Daisy

Waarom sporten jou gelukkig(er) maakt

Wist je dat sporten jou gelukkig(er) kan maken? Je vraagt je af hoe dit komt? Wel, op lange termijn word je door het sporten fitter en gezonder, waardoor je beter in je vel komt te zitten en je zelfvertrouwen een boost krijgt. Maar ook als je net begint met sporten, merk je al dat je er blij en gelukkig van wordt. Ik neem je graag even verder mee  hoe dit allemaal komt.

Lees meer »

Verhoog je weerstand op natuurlijke wijze

Wist je dat jouw weerstand eigenlijk gewoon een functie is van jouw immuunsysteem?Jouw immuunsysteem is een mechanisme dat constant in beweging is om jou zo goed mogelijk te laten functioneren. Zonder bijkomende kwaaltjes zoals bv. een verkoudheid, griep, keelpijn, droge of vaste hoest. Je kan je voorstellen dat jouw immuunsysteem het dus constant héél druk heeft.

Lees meer »

Gezond op vakantie!

Of is voor een aantal onder ons reeds gestart! Genieten maar!Maar hoe houden we het deze vakantie gezond, zonder dat we het gevoel hebben dat we iets moeten missen.Wel, ik geef je graag wat tips!

Lees meer »

Mijn doel - Gehaald!

Ik had een doel... 2 jaar al... Het spookte nl. al 2 jaar door mijn hoofd om eens iets 'zot' te doen op sportief niveau.Zot voor mij dan toch hé, dat is bij iedereen anders natuurlijk!

Lees meer »